Mobles d'estil industrial

Els mobles d'estil industrial es caracteritzen per la seva aparença robusta i utilitària, inspirada en espais industrials com fàbriques i magatzems. Acostuma a utilitzar o crear efecte de materials com el metall i la fusta, i sovint exhibeix elements com canonades exposades, acabats envellits i detalls de ferro forjat. Aquest estil busca ressaltar la bellesa dels materials i mantenir un aspecte cru i autèntic, sovint incorporant elements de disseny vintage o retro.

Construcció de mobles d'estil industrial per a la llar, comerços i negocis

A més del seu atractiu estètic, el mobiliari d'estil industrial destaca per la seva durabilitat i versatilitat, fet que el converteix en l'elecció perfecta per a la llar i negocis que busquen un disseny distintiu i de qualitat. Ja sigui que estigueu planejant l'obertura d'un nou local o renovant un espai existent, l'estil industrial us ofereix la llibertat de crear un ambient únic i memorable que captivarà els vostres familiars, amics i clients.

Col·lecció Sweet Wood, mobles d'estil industrial peculiars

Disposem de mes mobles que els que exposem al web. Feu clic aquí per trucada telefònica i concertar visita als nostres magatzems

Filtres de cerca

Filtres de cerca

Mobiliari
esborrar mobles

Un món de disseny audaç

Transforma la teva habitació en un refugi d'estil i aventura

Robusta construcció i aspecte desgastat

Mobles d'estil industrial per a decoracions úniques

" Sweet Wood és una excel·lent proposta de mobiliari industrial per a espais artístics"

Un món de disseny audaç i aventurer amb el nostre mobiliari d'estil industrial. Inspirat en l'estètica urbana i en els paisatges post-apocalíptics de jocs com el Fallout, cada peça compta una història única de resistència i renovació. Els nostres mobles industrials no es limiten a un sol estil de decoració, sinó que són peces versàtils que s'adapten a qualsevol entorn juvenil, des de l'antic al contemporani. 

Amb la seva robusta construcció i el seu aspecte desgastat, cada moble aporta un toc d'autenticitat i caràcter al teu espai, creant un ambient que convida a la creativitat i l'expressió personal. Descobreix com el mobiliari Sweet Wood d'estil industrial pot transformar la teva habitació en un refugi d'estil i aventura.

Mobles d'estil industrial per als espais juvenils

Cerques un estil que reflecteixi l'energia i la individualitat juvenil? L'estil industrial és la resposta! Amb la seva barreja de robustesa, funcionalitat i modernitat, el mobiliari industrial és l'opció ideal per als joves que desitgen un ambient que reflecteixi la seva personalitat única. S'adapta a qualsevol estil: El mobiliari industrial no es limita a un sol estil de decoració. La seva estètica versàtil i intemporal el converteix en la tria perfecta per adaptar-se a qualsevol disseny d'interiors, ja sigui modern, rústic o eclèctic.

MDF, el material perfecte per a la construcció de mobiliari d'estil industrial

Optem per l'ús del MDF d'alta densitat ignífug i antihumitat a causa de les seves característiques excepcionals que el fan ideal per a la construcció de mobles. Tot i que comunament se'l considera un material no natural, la seva durabilitat, estabilitat i resistència a condicions adverses com canvis de temperatura i humitat el converteixen en una elecció superior.

A diferència d'altres materials com l'aglomerat o laminat, el MDF d'alta densitat garanteix una major durabilitat i resistència a llarg termini. Tot i que pot ser més pesat, aquesta qualitat es tradueix en mobles sòlids i robustos que perduren al llarg del temps, sense comprometre la qualitat ni la integritat estructural.

Emplaçaments comuns per als mobles d'estil industrial

Introducció

Combinar peces úniques per crear un ambient veritablement personalitzat és el fonament del disseny actual. En aquest món de disseny eclèctic, trobar el moble perfecte pot transformar l'espai en un lloc extraordinari. Amb una combinació de gust i eficàcia, un moble d'estil industrial està en condicions d'enriquir qualsevol espai, però podem mencionar aquells on aquest estil té l'èxit assegurat.

Loft urbà

L'estil industrial de la col·lecció SWEET WOOD complementa a la perfecció els espais oberts i diàfans típics dels lofts urbans, afegint un toc de caràcter i autenticitat.

Cafeteries i restaurants d'estil modern

Les taules i cadires de la col·lecció SWEET WOOD aporten un ambient contemporani i acollidor als establiments de restauració, creant un espai únic per gaudir d'una experiència gastronòmica memorable.

Oficines creatives

Els mobles industrials de SWEET WOOD són ideals per a espais de treball creatius i moderns, proporcionant un ambient inspirador on la innovació i la productivitat poden florir.

Apartaments urbans

Encaixen a la perfecció en apartaments d'estil contemporani en entorns urbans, afegint un toc de caràcter i personalitat a qualsevol espai habitable.

Botigues de disseny

El mobiliari d'estil industrial és una excel·lent opció per a botigues de disseny i botigues de roba, on poden destacar com a elements decoratius únics i atractius per exhibir productes.

Espais de coworking

Els mobles d’estil industrial SWEET WOOD ofereixen un ambient modern i funcional per a espais de coworking, creant un entorn col·laboratiu i estimulant per a professionals creatius i emprenedors.

Quins usos podeu donar als nostres mobles d'estil industrial Sweet Wood?

Al panorama actual del disseny d'interiors, l'estil industrial, igual que els seus homòlegs, ha evolucionat més enllà de decorar espais sencers. En canvi, se centra a col·locar estratègicament una o diverses peces en ubicacions i contextos específics per crear declaracions visuals impactants. Els mobles d'estil industrial no només afegeixen encant, sinó que també serveixen com a punts focals funcionals a diversos entorns. Ja sigui a un loft, un restaurant de moda o una oficina moderna, la incorporació de peces d'estil industrial pot transformar qualsevol espai en un entorn dinàmic i amb estil.

Miralls

Col·loca miralls grans en espais petits, com ara apartaments o lofts, per crear la il·lusió d'un espai més ampli i lluminós.

A restaurants i botigues, utilitza miralls decoratius per afegir profunditat visual i crear un ambient modern i elegant.

Prestatgeries i mòduls

En apartaments i lofts, utilitza prestatgeries obertes per mostrar llibres, plantes i objectes decoratius, afegint-hi un toc de personalitat i estil industrial.

A oficines i espais de coworking, utilitza mòduls de prestatgeries per organitzar documents i subministraments de forma ordenada i accessible. Els mòduls de prestatgeria ofereixen una solució versàtil per separar espais a interiors quan estan correctament assegurats. Aquests mòduls poden dividir àrees sense bloquejar completament la llum ni el flux d’aire, creant una sensació d’obertura i amplitud en l’entorn.

Sofàs i butaques

Sofàs i butaques són peces cridaneres, probablement els mobles que primer donen senyals sobre la identitat de l'hoste. La col·lecció Sweet Wood de sofàs i butaques són perfectes per a persones de caràcter artístic i juvenil per la robustesa de les peces i els colors vius desgastats. És una estètica atrevida molt buscada entre persones i sectors creatius.

Les butaques d'estil industrial donen un toc modern a llocs que poden pecar de sobris, i determinen quin tipus de clients busquen restaurants, cafeteries, botigues i espais d'oci.

Tamborets

Utilitza tamborets alts a la cuina d'apartaments i lofts per crear una àrea de menjador informal i moderna.

En bars i cafeteries, escull tamborets amb acabat de ferro envellit per a un estil industrial autèntic i durador. Els tamborets baixos són peces excepcionals per reunir grups juvenils a cafeteries i restaurants de menjar ràpid.

Taules i taules de centre

Les taules grans i robustes són perfectes per a l'exposició i venda de roba a les botigues. Les peces de roba exposades en taules i tauletes de centre Sweet Wood adquireixen un valor afegit gràcies a ressaltar millor en sobres de taules cridaners i d'efecte “artístic envellit”. Són perfectes punts focals d'atracció per exhibir productes.

Una taula de centre estil industrial Sweet Wood és perfecta per a l'oferiment de catàlegs i publicitat a botigues i hostaleria.

Per a Gamers i amants dels videojocs, res millor que l'estètica de les taules Sweet Wood per casar amb èxit en aquests ambients carregats de cables i pantalles.

Vitrines i aparadors

Per a l'exposició de col·leccions o objectes preferits les vitrines d'estil industrial són un bon ganxo per la seva estètica cridanera, per això són a botigues de venda d'objectes petits on s'adapten millor. Per les portes superiors de vidre, també donen un toc de distinció a l'espai, convergint l'elegància i la robustesa industrial per a una mateixa finalitat.

Per a espais grans i blancs, poc carregats, l'efecte trencador d'una vitrina d'estil industrial és esglaiador.

Els aparadors amples d'estil industrial són moltes vegades perfectes taulells a botigues de disseny modern.

Tauletes de nit

En dormitoris d'apartaments i lofts, escull tauletes de nit amb calaixos de fusta i estructures de ferro envellit per a un estil industrial i funcional.

En hotels i allotjaments, les tauletes de nit Sweet Wood són perfectes opcions per la seva durabilitat i robustesa. Són mobles tot terreny capaç de sobreviure a possibles tractes inadequats.

Mobles d'estil industrial com a recursos de l'aparadorisme

Mostrar roba sobre mobles industrials a aparadors de botigues pot crear un efecte visualment impactant per als visitants. La combinació de l'estètica industrial amb les peces de roba exposades pot ressaltar la modernitat i l'originalitat de la marca, atraient l'atenció dels transeünts i generant interès en els productes exhibits. L'aparença única i atractiva d'aquesta presentació pot ajudar a destacar els productes i transmetre un estil distintiu i contemporani als clients potencials.