Mobiliari de fusteria tradicional

A la secció de fusteria tradicional de Baiards, cada peça és una expressió d'artesania. Tant per a la llar com per al comerç, ofereix una àmplia gamma de mobles dissenyats i construïts amb fustes nobles i tècniques tradicionals de fusteria, cosa que queda clarament reflectida en mètodes d'unió i envernissat . Cada moble reflecteix la passió per preservar i celebrar l´autenticitat de la fusteria d'antany,  recreacions de la nostra història,  mobles per complementar el seu espai amb l´encant únic de la fusteria tradicional.

Mobiliari de fusta noble, la matèria primera indispensable

Les fustes nobles com el roure, castanyer i pi flandes són la pedra angular de l'artesania a Baiards. Aquestes fustes nobles no només afegeixen una sensació de calidesa i solidesa a la decoració, sinó que també infonen un toc de distinció i sofisticació. En entorns moderns i contemporanis, la incorporació de fustes nobles afegeix un element de connexió amb la natura i una sensació d'arrelament que complementa perfectament els dissenys més avantguardistes.

Baiards, catàleg de mobles construïts amb fusta noble

Disposem de mes mobles que els que exposem al web. Feu clic aquí per trucada telefònica i concertar visita als nostres magatzems

Filtres de cerca

Filtres de cerca

Mobiliari
esborrar mobles

Mobles de fusteria tradicional: un art centenari

La fusteria tradicional es distingida pel seu enfocament artesanal i l'atenció meticulosa als detalls. Aquestes tècniques s'han perfeccionat al llarg de segles i continuen sent valorades per la seva qualitat i durabilitat.

Bisagra de latón en mueble carpintería tradicional Baiards

Mètodes d’unions duradores

Els mobles construïts amb fusteria tradicional solen utilitzar tècniques d'unió tradicionals, com ara espigues, mortalles i cua de milà. Aquestes unions asseguren una connexió sòlida i duradora entre les peces, afegint-hi estabilitat i resistència al moble.

Método ensamblaje tradicional de piezas de madera Baiards

Acabats fets a mà

Els acabats del mobiliari de fusteria tradicional sovint es fan a mà, permetent un major control sobre el resultat final. Els artesans apliquen tècniques com ara l'arengada, la tinta, l’escatat i el polit amb cura per realçar la bellesa natural de la fusta i crear mobles únics i personalitzats.

Cepillo de carpintero Baiards, muebles carpintería tradicional

Ús de fustes nobles

La fusteria tradicional tendeix a utilitzar materials nobles i de primera qualitat com ara la fusta massissa de noguera, el roure, la cirera, pi y castanyer. Aquests materials no només proporcionen una aparença elegant, sinó que també garanteixen la durabilitat i longevitat del mobiliari.

Cajón de pino en mueble de carpintería tradicional Baiards

Atenció als detalls

Cada pas del procés de fabricació en la fusteria tradicional es fa amb atenció als detalls. Des de la selecció de la fusta fins a l'assemblatge final, els artesans es preocupen per garantir la qualitat i la perfecció en cada etapa del procés.

Avantatges dels mobles de fusteria tradicional

Els mobles construïts mitjançant tècniques de fusteria tradicional destaquen per la seva qualitat, durabilitat i bellesa artística, cosa que els converteix en una elecció popular per a aquells que valoren l'artesania i l'elegància en el mobiliari de casa seva.

Durabilitat:

El mobiliari construït amb tècniques de fusteria tradicional tendeix a ser més durador i resistents que els seus homòlegs moderns.

Qualitat artística:

L'atenció als detalls i l'enfocament artesanal de la fusteria tradicional resulta en un mobiliari de qualitat artística, amb un acabat superior i una bellesa eterna.

Personalització:

Els artesans tenen la capacitat de personalitzar cada peça segons les preferències del client, creant mobiliari únic i exclusiu que encaixa perfectament en qualsevol espai.